There was an error in this gadget

Thursday, 27 January 2011

really need a maid!!

Uwahh!!!! umah bersepah, kain x berlipat lagik,masak ala2 kadar je.. huuhu~ nak menangis je rasenye.. i'm trying to be a supermom tp mcm cannot jerk! aduh!! really need a maid yg boleh tlg kemas umah and buat ape yg patut.. yg penting I want to spend more time with my kids!!!


 at the end: TIRED! :( bukan mengeluh tp mmg penat giler!

2 comments:

  1. hehehhe salam, mcm pernah kurasa jer situasi ni, at last I made decision untuk berhenti kerja buat sementara waktu untuk biasakan diri jadi seorang isteri dan ibu pada masa yang sama, mmg rasa tertekan sangat2 time tu, dengan morning sickness nye lagi, xlarat nak buat semua keje, jaga anak yang masih baby apatah lagi, nk jaga diri apatah lagi,huhuhuhu semoga apa yang kita korbankan satu ari nnti akan digantikan dgn sesuatu yang lbh manis

    ReplyDelete
  2. terpikir jugak nk bhenti keje tp govmnt servnt so..nk x nk terpakse tahan je la..really agree with u dear..tiap ms doa pdNYA supaya setiap yg berlaku digantikn dgn sesuatu yg manis.. Allah Maha Besar..die gantikn setiap kepenatan dgn kemanisan mempunyai anak yg bibirnye meniti kalimah2 Allah setiap masa.. anak2 ku: engkau lah racun,..engkau lah jugak penawar ku..

    ReplyDelete