There was an error in this gadget

Tuesday, 22 November 2011

Harimau Muda Malaya VS Garuda

salam 1 Malaysia~
.. syukur Allah masih beri aku pluang untuk terus bernafas di bumiNya..mlm td punye game betul2 buat aku berdebar2 .. nk elak dr trus beremosi ketakutan( xtau sape menang) aku x sanggup tgk sbb da mngantuk hihi..(so sblm aku lelap mata, aku doa smoga Harimau Muda kita menang..) alhamdulilah.. xlama lepas tu.. aku dgr husband aku menjerit sorang2.. GOLLL!!( hihi kesian die sorang2 tgk bola).. apepun banyak benda aku kagum dlm peristiwa mlm td.. 
     Diantaranya.. aku kagum dengan players Malaysia sbb drg mmg betul2 berhempas pulas.. ( terutamanya pasukan pertahanan) be honest: mmg menakjubkan.. semangat juang yg drg pamerkan betul2 buat aku banyak berfikir.. lagi 1, aku bukan bias or berat sebelah tp cara / corak permainan pasukan lawan agak kasar dan mcm hentam sembrono... main je tanpa pikir undang2.. out side ke hape ke..x elok la mcm tu.. unfair /tak adil.. hurm.. akuterfikir  berbalik kpd cara hidup drg masa aku d jakarta dulu tu.. drg mmg hidup dgn kasar.. sopan santun / soft spoken tuade pd rakyat kite je kot~ klau komunikasi dgn drg pun, drg kasar bahasanya.. huhu..xpe.. cross-cultural rasicm~
   

No comments:

Post a Comment