There was an error in this gadget

Saturday, 8 September 2012

tempat baru-puasa-raya=happiness

perghhh... da dekat 5 bln aku x update blog ni.. bkn stakat berhabuk tp da retak agaknye kalau bpog ni based kayu.. hihi... byk benda betul berlaku tp x sempat nk update.. update dlm hard disk ciptaanNya dulu (otak). hi3....




3rd May : lapor diri kat sekolah baru.. alhamdulilah.. semua berjalan lancar.. masuk2 je da ade tempat duduk yang best.. area org senior.. so aku berdoa smoga aku dpt tetapkan niat menjadi pendidik smpai akhir hayat dengan ikhlas.. melalui hari-hari yang 'keras' di tgh tahun dgn hati masih dlm keadaan terkejut.. mane x nyer almost 5 years mngajar petang.. pagi still bole smbung tido klau husbnd da g keje.. ni, kite g keje dulu sblm husband.. sobs3... tp keadaan kalut tu aku dpt atasi dgn baik hasil sokongan n bantuan dr drg2 ni.. kak azilawani, nurul, kamalia, kak naili,kak liza,kak nida,kak Izi etc... btw, thanks alot korang.. aku bdoa agar hubungan ni kekal hingga akhir hayat. :) sayang korang..
June : stress + bz study utk final exam sosio aku.. fuhhh... sampai x tido mlm...alhamdulilah... bile result kuar.. Allah makbulkan doa aku lagi.. sayangnye Allah pd aku ni ( hamba yg mudah lupa n lemah) ... aku diberi peluang mendapat result cemerlang buat kali kedua...x penah dpt time matriks,degree. x sangka master ni dpt pulak.. wajib tanam azam utk dptkn result cemerlang full flat again utk sem 3 nanti... thanks sgt2 buat husband yg byk sacrificed time aku blaja ... sobs3... syukur  Allah jodohkan aku dgn org yg terbaik.. sayang + cinta abg smpai akhir hayat...
Julai : bulan birthday my beloved husband... bulan pose da stat.. alhamdulilah diberi kesempatan utk berpuasa di bulan Ramadhan kali ni.. Azam nk kuruskan badan..hahaha... tercapai gak tp turun 3.5kg je ler.. hi3..bole la...
Ogos : bulan kemerdekaan.. semangat patriotisme sepajang bulan ni.. mengajar moral pun highlightkan patriotisme jugak.. bengang je bebudak ..hi3.. xpela yg penting drg kena tau gak CINTA NEGARA-AMAN..bulan ni bulan raya... fuh... duit byk lebur~ xpela asalkan org sekeliling bahagia.. beraya sakan aku tahun ni.. pertama kalinya beraya bersama mak tercinta hari raya pertama... syukur.. tq to my husbnd.. pastu g plak rombongan cik kiah ke JB...mak eh... kematu punggung... org x penah travel jauh.. nah! hamik ko... x senang duduk dlm keta.. ( naik keta mtua: keta baru) hi3...
balik je dari travel: anak2 demam panas... kesian sgt ank2 umi ni.. demam -kebah-demam balik - mcm2 usaha buat dr spital-pakar-air penawar-urut... alhamdullah.. Allah makbulkan doa aku ... syukur sgt....ank2 beransur sihat... thanks to semua yg mendoakan kesihatan kami sekeluarga..

we continue to next entry ya..

love;
xoxo

No comments:

Post a Comment